Нашият екип

Надя Хамбах

Адвокат

Образование и квалификации

 

Ludwig Maximilian Universität, München, 2018, LL.М, German Law

University of London, UCL, Великобритания, LL.M, Специализация „Корпоративно и търговско право“

Софийски университет Св. Климент Охридски, 2004, Магистър по право

Вписана в Софийска адвокатска колегия и Мюнхенска адвокатска колегия.

 

 

Практически области

 

Надя Хамбах е адвокат с 19+ години опит в областта на корпоративното и търговското право, с тясна специализация в областта на игралната индустрия. Експертните й области включват също cloud, AI, IoT, поверителност на данните и киберсигурност.

Професионален опит

Надя се присъединява към екипа на Aдвокатско дружество Велчев & Кo.  през 2013 г.

 

Преди това е ръководител на правния отдел на Казино Технологии от 2004 г. до 2012 г. Между 2008 г. и 2012 г. е член на Българската  асоциация на хазартните дейности. В това си качество тя участва активно в процеса по консултации за приемането на новия регламент за хазартни игри в България и представлява българската игрална индустрия в най-известните международни форуми за хазартни игри като признат лектор и автор в специализираната индустрия в световен мащаб.

 

От 2009 г. до май 2012 г. Надя е член както на Изпълнителния, така и на Правния комитет към EUROMAT (Европейска федерация на игралната индустрия).

 

От 2018 г. Надя се ангажира по-интензивно в областа на cloud, IoT, AI business. Била е адвокат в Microsoft, Германия и в момента заема позицията правен съветник в DACH и Eastern Europe към Teradata.

 

 

Нуждаете се от правна помощ?

Пишете ни

/

Свържете се с нас

/

Scroll to Top