За нас

Нашата история

През годините се стремим да повишим репутацията си за професионализъм и ангажираност към високи постижения.

Интегрирайки международните стандарти с местния опит и знания, ние се фокусираме върху това да помогнем на нашите клиенти да се справят с различните регулаторни и бизнес предизвикателства, които създава пазарът. В момента нашата клиентска база се състои от някои от водещите български и международни компании.

 

„Велчев & Ко“ е създадена и регистрирана като юридическо лице съгласно Закона за Българската адвокатска колегия и се управлява от основателя партньор Павел Велчев, който често е бил най-високо класиран от международни правни директории и има доказан опит за успешно консултиране на номер на местни и чуждестранни клиенти.

Защо да ни се доверите?

Индивидуален подход

Ние вземаме предвид индивидуалните характеристики на всеки клиент. Всеки случай се разглежда не само през призмата на нашия опит, но и през призмата на най-актуалната българска и европейска практика. В допълнение към стандартните правни решения.

Професионализъм и креативност

В нашия бизнес разчитаме на доказани и добри адвокатски практики и се стремим да ги прилагаме за успеха на нашите клиенти. Ако сте в сложна правна ситуация, предстои ви дело или просто се нуждаете от правни услуги, тогава се свържете с моята адвокатска кантора.

Информираност на клиентите

Едно от най-големите предимства на нашия офис е създаването на добър диалог с клиента. Поддържаме връзка с нашите клиенти и отчитаме техните желания и предложения. Използваме уникална и модерна система за документи на адвокати за всеки проблем.

Нуждаете се от правна помощ?

Пишете ни

/

Свържете се с нас
  • +359 2 9545547
  • +359 2 9545548
  • +359 2 9545549

/

Scroll to Top