За нас

Нашата история

През годините се стремим да повишим репутацията си за професионализъм и ангажираност към високи постижения.

Интегрирайки международните стандарти с местния опит и знания, ние се фокусираме върху това да помогнем на нашите клиенти да се справят с различните регулаторни и бизнес предизвикателства, които създава пазарът. Клиентската ни база се състои от редица водещи български и международни компании.

 

Адвокатско дружество „Велчев & Ко“ е създадено и регистрирано като юридическо лице съгласно Закона за адвокатурата и се управлява от основателя му адвокат Павел Велчев, който многократно е класиран на високи позиции от международни правни издания като Legal 500 и Chambers & Partners.

Защо да ни се доверите?

Индивидуален подход

Ние вземаме предвид индивидуалните характеристики на всеки клиент. Всеки случай се разглежда не само през призмата на нашия опит, но и през призмата на най-актуалната българска и европейска практика. В допълнение към стандартните правни решения.

Професионализъм и креативност

В нашия бизнес разчитаме на доказани и добри адвокатски практики и се стремим да ги прилагаме за успеха на нашите клиенти. Ако сте в сложна правна ситуация, предстои ви дело или просто се нуждаете от правни услуги, тогава се свържете с моята адвокатска кантора.

Информираност на клиентите

Едно от най-големите предимства на нашия офис е създаването на добър диалог с клиента. Поддържаме връзка с нашите клиенти и отчитаме техните желания и предложения. Използваме уникална и модерна система за документи на адвокати за всеки проблем.

Нуждаете се от правна помощ?

Пишете ни

/

Свържете се с нас

/

Scroll to Top