Надя Хамбах взе участие като лектор в две от конференциите, провеждани на ICE Totally Gaming

Надя Хамбах взе участие като лектор в две от конференциите, провеждани на ICE Totally Gaming, които се състояха на 2 и 3 Февруари.

На World Regulatory Briefing, който се проведе на 2 Февруари, бяха дискутирани възможностите и предизвикателствата в хазартния бранш в Източна Европа и по-конкретно в България, както и защо регулаторната структура в България е доказано най-ефективната в момента.

В панела на IMGL Masterclass, който се проведе на 3 Февруари , в който тя взе участие, бяха обсъдени новостите в правните и регулаторни аспекти на хазартното право, и по-специално иновацията в технологиите и влиянието на мобилните приложения в хазартния сектор.

ICE Totally Gaming се състои в момента (2-4 Февруари) в London ExCel – мястото, където се провеждат водещи световни събития и изложения. През 2015 ICE Totally Gaming е събрало25 497 посетители, което го прави най-значимото бизнес събитие от международен мащаб в света на хазарта. ICE е трамплинът за иновации, както и за бизнес програми, водени от едни от най-видните международни специалисти в областта на хазарта.

Сподели публикацията:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Нуждаете се от правна помощ?

Пишете ни

/

Свържете се с нас

/

Scroll to Top